Πάει για φιέστα το Σάββατο 5 Μαΐου στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!

Πάει για φιέστα το Σάββατο 5 Μαΐου στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας… ευχάριστος «πονοκέφαλος» που υπάρχει στους φίλους της Ένωσης από το βράδυ της Μ. Τετάρτης είναι το ότι δεν θα μπορέσουν να δουν και την πιθανή απονομή στη Ριζούπολη αλλά και την πιθανή κατάκτηση του Basketball Champions League.

Την Κυριακή 6 Μαΐου στις 7μμ είχε προγραμματιστεί ο αγώνας για την τελευταία αγωνιστική της Super League, με την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Απόλλων Σμύρνης, όπου η Ένωση πιθανόν να πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα! Με δύο νίκες στα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Πλατανιά και Λεβαδειακό η ΑΕΚ “κλειδώνει” την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με δεδομένο ότι κι ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται αγκαλιά με τη σωτηρία του, έχοντας “αέρα” 4 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, είναι πιθανόν την τελευταία αγωνιστική να είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δοθεί η λύση μέσω Nova και με τη συναίνεση της Super League. Πώς; Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», το συνδρομητικό κανάλι έχει απευθυνθεί -προ ημερών- στη διοργανώτρια αρχή, ζητώντας να μεταφέρει η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής αγώνα κάποιας εκ των τριών τελευταίων αγωνιστικών.

Η Super League εμφανίστηκε θετική στο να γίνουν αλλαγές στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Πάντα υπό την προϋπόθεση να μην κρίνει κάτι το ματς που πρόκειται να μεταφερθεί. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να ισχύσει για το Απόλλων-ΑΕΚ. Εφόσον, η Ένωση πάρει τέσσερις βαθμούς στα ερχόμενα ματς με τον Πλατανιά, αλλά και τον Λεβαδειακό τότε θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στις 22 Απριλίου. Αν δεν αλλάξει κάτι ενδιάμεσα με την έφεση του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X