Στο Πάνθεον της ιστορίας της ΑΕΚ!

Στο Πάνθεον της ιστορίας της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ιστορία της μπασκετικής ΑΕΚ είναι γεμάτη από τεράστιες προσωπικότητες. Δεν είναι μόνο οι παίκτες που έμαθαν μπάσκετ στο ελληνικό κοινό, οι μυθικοί Αμερικάνος, Τρόντζος, Ζούπας, Μόσχας, ο τεράστιος Ραμπίδης, ο Γκέκος και οι Μοϊκανοί, ο Κακιούζης, ο Χατζής και πολλοί ακόμα. Είναι μια ομάδα που είχε την ευτυχία να βρίσκονται στο τιμόνι της, σπάνιες προσωπικότητες της προπονητικής. Μεταξύ μορφών όπως οι Μήλας, Νικητόπουλος, Τσόσιτς, Ιωαννίδης, Ιβκοβιτς, εκείνος που ξεχωρίζει είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Μπορεί να πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αλλά ο Σάκοτα ήδη πέτυχε πράγματα που άλλοι – πολύ πιο ονομαστοί – δεν μπόρεσαν να κάνουν. Ηδη, είναι ο τελευταίος πρωταθληματικός τεχνικός της ΑΕΚ. Φέτος, είναι εκείνος που την οδήγησε ξανά σε τρόπαιο με την κατάκτηση του Κυπέλλου και έχει όλα τα φόντα προκειμένου να διεκδικήσει και το τρίτο ευρωπαϊκό αστέρι της Ενωσης.

Όλα αυτά, μόνο τυχαία δεν είναι. Κάποιος μπορεί να χρεώσει λάθη και παραλείψεις, έλλειψη μοντέρνων τακτικών και σχεδίων. Αλλά το μπάσκετ είναι απλό και τα βασικά δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Ο Σάκοτα πήρε μια ομάδα που δεν είχε συνοχή, κατάφερε να μοιράσει αρμοδιότητες και να της δώσει χαρακτήρα. Κάτι που έλειπε πολύ και είναι το σημείο που κάνει τη διαφορά και κατατάσσει τον «Σάλε» στο Πάνθεον της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X