Αποδείξεις ανωτερότητας για την ΑΕΚ! (VIDEO)

Εικόνες από το Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο με τα όργια που έκανε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δικαίως… σάρωσε στα βραβεία! Ο killer της ΑΕΚ ψηφίστηκε ως ο MVP της 26ης αγωνιστικής, ενώ η απίθανη… φωτοβολίδα που έβαλε φυσικά και αναδείχθηκε το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής που μας πέρασε. Ο Αραούχο έκανε το νταμπλ στα βραβεία, συνεχίζοντας τη συλλογή για τους «κιτρινόμαυρους», που έχουν φτάσει στις 16 κατακτήσεις!

Σε κρίσιμα ματς της ΑΕΚ, υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έβγαλαν την ομάδα από τα… σχοινιά και την οδήγησαν στο τρίποντο. Τη φετινή σεζόν, αυτός που έχει ξεχωρίσει στα βραβεία είναι ο Μάρκο Λιβάγια! Ο Κροάτης παιχταράς έχει τις περισσότερες κατακτήσεις από τους άλλους «κιτρινόμαυρους». Συγκεκριμένα, έχει 4 βραβεία MVP τα οποία είναι και συνεχόμενα! Τρομερό επίτευγμα! Ακολουθεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με 3 βραβεία, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αραούχο και Γιακουμάκης έχουν από 2 (νταμπλ και οι τέσσερις είχαν κάνει, όπως και ο Λάζαρος) και ο Βράνιες έχει ένα. Πάμε να δούμε αναλυτικά σε ποια ματς ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές του Μανόλο Χιμένεθ.

3η αγωνιστική: ΑΕΚ- Λάρισα 4-0

Καταλυτικό ρόλο στην εύκολη επικράτηση της Ένωσης επί των «βυσσινί», έπαιξε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος. Ο «Πετράν» έκανε πάλι τα… γνωστά του και δικαίως πήρε και τα δύο βραβεία. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αγωνιστικής, ενώ το τρομερό γυριστό που έβαλε, ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ.

5η αγωνιστική: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 3-2

Τα λόγια περισσεύουν για αυτή την αγωνιστική. Η ΑΕΚ έκανε επική ανατροπή από το 0-2, γλέντησε τους «ερυθρόλευκους», έστειλε στο ταμείο ανεργίας τον Μπέσνικ Χάσι και τον Καπίνο στην Κ20! Πόσα ακόμα να κάνει μια ομάδα και ένας… παίχτης. Ο Λάζαρος ήταν απολαυστικός υπογράφοντας την μεγάλη ανατροπή, δύο γκολ με το δεύτερο ακόμα να ψάχνει να το βρει ο Καπίνο. Φυσικά, έκανε το νταμπλ στα βραβεία.

10η αγωνιστική ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0

Ντέρμπι κορυφής για την ΑΕΚ, ενώ είχε παίξει πιο πριν στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν. Το έργο γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Η Ένωση μπορεί να έμεινε με 10! από το 8΄ λόγω της αποβολής του Αραούχο, αλλά πήρε εύκολα τη νίκη με τον Μάρκο Λιβάγια να σκοράρει και να ρίχνει στο καναβάτσο τους «ασπρόμαυρους». Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής ο Κροάτης killer.

11η αγωνιστική: ΠΑΟ- ΑΕΚ 1-1

Η ΑΕΚ μέχρι το 94΄ ήταν στα σχοινιά και κατάφατσα με την ήττα. Όμως είχε… Λιβ(άγιο)! Ο Μάρκο Λιβάγια έδωσε και πάλι την λύση σε ένα ακόμη ντέρμπι στο 95΄, σώζοντας τον βαθμό για τους «κιτρινόμαυρους». MVP της αγωνιστικής ξανά ο Κροάτης!

12η αγωνιστική: ΑΕΚ- Πλατανιάς 3-0

Μέγας είσαι Μάρκο και θαυμαστά τα έργα σου! Ο Λιβάγια πήρε ξανά από το χεράκι τους «κιτρινόμαυρους», σκοράροντας 2 υπέροχα γκολ και τους οδήγησε στη νίκη. Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος πήρε το βραβείο του MVP.

13η αγωνιστική: Λεβαδειακός- ΑΕΚ 0-2

Το βραβείο του MVP πρέπει να πάρει το όνομα του… Μάρκο Λιβάγια! Ο Κροάτης πήρε το τέταρτο σερί ύστερα από την εντυπωσιακή εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε κόντρα στους Βοιωτούς.

16η αγωνιστική: Παναιτωλικός- ΑΕΚ 1-4

Τα κάνει όλα και συμφέρει! Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν απίθανος στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου, έχοντας γκολάρα από φάουλ, κερδισμένο πέναλτι και ασίστ! Εννοείται ότι έκανε το νταμπλ στα βραβεία της Super League.

19η αγωνιστική: ΑΕΚ- Λαμία 2-0

Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Το γκολ του Λάζαρου ψηφίστηκε το καλύτερο της αγωνιστικής.

20η αγωνιστική: ΟΣΦΠ- ΑΕΚ 1-2

Η μέρα όπου η ΑΕΚ τελείωσε και υπέταξε τον Ολυμπιακό. Η μέρα όπου έκανε άλμα τίτλου! Ο Γιακουμάκης κέρασε… λουκουμάκι στο 94΄, προκαλώντας μαζικές λιποθυμίες στο Καραισκάκη και σε όλο το λιμάνι. Ένα γκολ- μισός τίτλος από τον Γιακούμαρο που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έστειλε για… χόρτα Προτό και Μποτία! Δε χρειάζεται να πούμε ποιος πήρε και τα δύο βραβεία της αγωνιστικής.

22η αγωνιστική: ΑΕΚ- Ξάνθη 4-0

Αξέχαστο ματς για τον κομάντο της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες. Ο στόπερ της Ένωσης ήταν απολαυστικός , σημειώνοντας χατ-τρικ! Το βραβείο του MVP δικαιολογημένα πήγε στον Όγκνιεν.

26η αγωνιστική: ΑΕΚ- ΠΑΟ 3-0

Και φτάνουμε στο τελευταίο ματς και τη σημερινή βράβευση του Αραούχο. Ο Αργεντινός ήταν τρομερός, σημειώνοντας 2 γκολ με το πρώτο να είναι (ξανά) αλά… Ντέμη!

Οι παίκτες της ΑΕΚ συνεχίζουν τη συλλογή βραβείων. Δίνουν συνεχώς απαντήσει μέσα στο… γήπεδο και δείχνουν γιατί βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας η Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X