Γκάλο: «Δεν επιτρέπουμε στην αγωνία για τον τίτλο να μας κυριεύσει»

Γκάλο: «Δεν επιτρέπουμε στην αγωνία για τον τίτλο να μας κυριεύσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον αμυντικό της Ένωσης, Ροντρίγκο Γκάλο ασχολούνται στην Βραζιλία. Η GloboEsporte έκανε ένα αφιέρωμα στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με αφορμή το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην εκπληκτική πορεία που κάνει με την ΑΕΚ στον δρόμο για την κούπα.

Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στους συμπατριώτες του για το πρωτάθλημα και την αγωνία που έχουν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ: «Έχουμε 24 χρόνια να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνεται λοιπόν πως είναι εδώ η κατάσταση… Έχουμε όλοι λίγο αγωνία, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην αγωνία να μας κυριεύσει, γιατί σίγουρα αυτό θα μας επηρεάσει στα παιχνίδια».

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατί στο γκολ που σημείωσε, προχώρησε σε έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό: «Έρχεται ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μου. Το γνώριζα, αλλά περίμενα λίγο για τη σωστή στιγμή κι αυτή ήρθε με το γκολ που πέτυχα. Το μωρό θα έρθει τον Οκτώβριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X