Τους διέλυσε η ΑΕΚ- Άγριο κράξιμο από Μαρινάκη στους παίκτες!

Κινδυνεύει με έκπτωση από την αντιδημαρχία Πειραιά ο Μαρινάκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλα και την ομάδα του μετά και την νέα ισοπαλία με τον Κομπότη. Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πήγε στου Ρέντη και τα έχωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού, λέγοντας τους να πάνε διακοπές και ότι θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα με την Κ20!

Επίσημα πλέον η ΑΕΚ με τις φετινές… φάπες που έριξε στην ομάδα του Λιμανιού, τους έφτασε στην… διάλυση! Φαίνεται ότι είναι ακόμα ζαλισμένος από το παστέλι του Γιακουμάκη στο 90΄ καθώς τους είπε ότι τους έκλεψαν το πρωτάθλημα στο ματς του Καραΐσκάκη!

Αναλυτικά τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού:

«Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Με έχετε κάνει κι εμένα και τον κόσμο να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη. Είστε τόσο αδιάφοροι, που και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα μέσα στο Καραίσκάκη, δεν διαμαρτυρηθήκατε καν! 

 Πρόστιμο 200 χιλ. για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και 200 χιλ. για τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα αυτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη, για τους παίκτες που ζουν με τα λίγα κι αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Να φύγετε, να συνεχίσετε κάπου τις διακοπές σας. Θα συνεχίσουμε με την Κ20 κι ελάχιστους από εσάς. Όσους αγαπούν την ομάδα και την Ακαδημία»ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του και πρόσθεσε: 

«Θα αρχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας άμεσα. Με τα πιτσιρίκια, που αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Με αυτούς θα βγάλουμε τα ματς που απομένουν. Δεν έχετε δείξει κανέναν σεβασμό, σας νιάζουν μόνο τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας κι όχι ο σύλλογος. Μόνο οι τίμιοι κι όσοι ματώνουν θα μείνουν. 

Έχετε σπάσει τα νεύρα σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε αυτούς που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω εκατομμύρια για να με βρίζουν κι από πάνω. Μετά από έξι χρόνια λάσπης στα μίντια, δικαιώθηκα. Δεν θα γίνει ούτε δικαστήριο. Ο κόσμος χάρηκε, αλλά εσείς είστε στον δικό σας κόσμο. Διώξατε τρεις προπονητές, ο ένας δεν προπονούσε καλά, με τον άλλο δεν υπήρχε πειθαρχία. Πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς, αλλά η ευθύνη είναι δική σας. Όταν παίζεις με τον Λεβαδειακό που έχει το 1/15ο από το δικό σου μπάτζετ, κοστίζει ολόκληρος όσο ένας παίκτης μας, δύο ποδοσφαιριστές μας όσο ο Παναθηναϊκός, με πενταπλάσιο μπάτζετ από την ΑΕΚ, ως εδώ, τελείωσε! Δεν μπορεί η μακράν πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα, να έχει αυτή την εικόνα». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X