Η ΑΕΚ βάζει σφραγίδα στον… μάγκικο τίτλο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ βάζει σφραγίδα στον… μάγκικο τίτλο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν τα… δικά τους και δικαστικά μπλεξίματα, η ΑΕΚ προχωρά κανονικά δίχως την αφορά τίποτε από αυτά μιας και όλα που έχει πετύχει είναι στο χορτάρι, μάγκικα και δίχως να… κυνηγήσει εξωαγωνιστικά κανέναν.

Απόψε (19:30, LIVE Novasports1/enwsi.gr) η Ενωση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική και με νίκη της θα έχει τη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ στους 8 βαθμούς και με την ισοβαθμία υπέρ της, τέσσερα ματς πριν το φινάλε. Οπότε το αποψινό ματς είναι κρίσιμο, οριακό και η ΑΕΚ θέλει να… κλειδώσει τον τίτλο.

Μαζί της βεβαίως θα έχει και 40.000 οπαδούς της ΑΕΚ που αναμένεται να κάνουν… πάρτι τίτλου στις εξέδρες, μια χαρά που περιμένουν άπαντες 24 χρόνια!

Ο Μανόλο Χιμένεθ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του χωρίς προβλήματα πλην της δεδομένης απουσίας του τιμωρημένου Μάρκο Λιβάγια, ενώ οι Αραούχο και Μασούντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους και είναι στην αποστολή.

Πάντως η ενδεκάδα είναι ένας μεγάλος γρίφος, γιατί αν εξαιρέσουμε 5-6 θέσεις, οι υπόλοιπες είναι «ανοιχτές».

Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχουν μόνο οι Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες και Χριστοδουλόπουλος. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν μόνο… ερωτηματικά. Για το αριστερό άκρο άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Χουλτ και Λόπες, ενώ στα δεξιά θα δούμε τον Μπακάκη ή τον Γκάλο, μπορεί και τους δύο, με τον δεύτερο σε προωθημένο ρόλο. Ένα σενάριο θέλει τον Μπακάκη να μένει εκτός για να παίξει μπακ ο Γκάλο, ίσως λόγω της κόπωσης από τις δύο συμμετοχές με την Εθνική. Όμως μοιάζει δύσκολο ο πιο… βασικός από τους παίκτες της ΑΕΚ φέτος να μείνει τώρα εκτός βασικού σχήματος.

Για τον άξονα, ο Κονέ έχει σαφές προβάδισμα αντί του Γαλανόπουλου για να παίξει στο πλευρό του Σιμόες, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει στα πλευρά. Φαίνεται πως στην ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Μπακασέτας, αλλά είναι άγνωστο αν θα τοποθετηθεί αριστερά ή πίσω από τον σέντερ φορ. Για τη θέση του «δεκαριού» υπάρχει και η επιλογή του Μασούντ. Όσο για τον σέντερ φορ, ο Αραούχο είναι η προφανής επιλογή αλλά δεν θα είναι έκπληξη να αρχίσει ο Γιακουμάκης και ο Αργεντινός να περάσει στο ματς ως αλλαγή. Στην αποστολή πέρα από όσους προαναφέρθηκαν βρίσκονται ακόμη οι Τσιντώτας, Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς και Κλωναρίδης.

To enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το ρεπορτάζ του ματς, για να σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του, καθώς και τον ζωντανό σχολιασμό των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X