Χιμένεθ: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ, δεν το αξίζουν οι παίκτες μου!»

Χιμένεθ: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ, δεν το αξίζουν οι παίκτες μου!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αίσχη της Τούμπας και η εικόνα του προέδρου του ΠΑΟΚ με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη, ενώ αποτέλεσε αφορμή να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος χθες έκανε ταξίδι-αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να συμμετάσχει στις καθιερωμένες εκδηλώσεις της Μεγάλης Παρασκευής των Καθολικών, μίλησε σε ισπανικό Μέσο και φυσικά ρωτήθηκε για τα τραγικά περιστατικά που έγιναν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν σκέφτηκε την παραίτησή του από την ΑΕΚ και να αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην cadenaser ο τεχνικός της ΑΕΚ

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, θα υπάρξουν πιέσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτό που συνέβη δεν «καθρεφτίζει» την ελληνική κοινωνία ή το ποδόσφαιρο εν γένει. Δεν πρέπει να πληρώνουμε για τους αμαρτωλούς. Τώρα η Ελλάδα φαίνεται… τρελή, αλλά δεν είναι έτσι».

Για το αν μετά το περιστατικό φοβήθηκε και αν σκέφτηκε να φύγει από την Ελλάδα, ο προπονητής της Ένωσης ήταν σαφής:

«Οι παίκτες μου δεν το αξίζουν αυτό και θα εκπληρώσω το συμβόλαιό μου. Όταν συνέβη το σκηνικό, υπήρξε μια στιγμή που νόμιζα ότι οι παίκτες μου δεν πρέπει να απειλούνται έτσι, ειδικά ο διαιτητής, αλλά δεν φοβάμαι γιατί αυτό είναι ανώμαλο».

Για το αν προτίθεται να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα στο μέλλον;

«Αν με τηλεφωνήσουν από τη Σεβίλλη θα τους ακούσω, ξέρουν ότι υπάρχουν δύο ομάδες που δεν μπορώ να αρνηθώ η μία είναι η Σεβίλλη. Η ΑΕΚ έχει προπονητή, η Σεβίλλη έχει προπονητή και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ»

Για το ταξίδι-αστραπή που έκανε χθες στην Ισπανία;

«Έχω συμμετάσχει στις πομπές για 40 χρόνια και πάντα είμαι τυχερός που όλοι οι προπονητές μου με επέτρεψαν να συμμετάσχω. Όταν ήμουν στο Κατάρ προσπάθησα να τους το εξηγήσω και συμφώνησαν, παρόλο που ήταν πιο δύσκολο να τους πείσω. Στην Αθήνα είναι πολύ χριστιανοί, γι ‘αυτό καταλαβαίνουν τον εορτασμό του Πάσχα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X