Η ΑΕΚ πρωτοπορεί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τεράστιο επιστημονικό ενδιαφέρον παρουσίασε η 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου. Περισσότεροι από 200 επιστήμονες όλων των αθλητιατρικών ειδικοτήτων (ομιλητές και σύνεδροι) βρέθηκαν στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, καθιστώντας αυτήν την πρωτοποριακή δραστηριότητα της ΑΕΚ άκρως επιτυχημένη.

Το θέμα της ημερίδας ήταν «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική». Οι ομιλητές ήταν συνολικά 18, ανάμεσα στους οποίους ήταν το μέλος του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Goudelis Mindaguas, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Σεβίλλης Juan Ribas, ο ψυχολόγος του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης Dr. Miguel Morillia και πολλοί ακόμα κορυφαίοι Ελληνες επιστήμονες. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος μίλησε για το πώς βίωσε τους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του.

Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου ήταν ο Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ομάδας της ΑΕΚ Αλκης Καλλιακμάνης.

Το ΑΕΚ TV ήταν εκεί και σας παρουσιάζει την ημερίδα σε αυτό το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X