ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα μας για μια ακόμα καθοριστική νίκη»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Προστατεύουμε την ομάδα μας για μια ακόμα καθοριστική νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την δικαστική απόφαση και την δικαίωση της ΑΕΚ, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται ένα βήμα από τον τίτλο, ωστόσο στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, πρέπει να υπάρξει η απαιτούμενη προσοχή από τους Ενωσίτες για τυχόν κινδύνους και προβοκάτσια. Η ΠΑΕ με ενημέρωση στα social στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το μήνυμα της ΠΑΕ

Ένα ακόμα μεγάλο ματς για την ομάδα μας την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου! Μαζί με τον κόσμο μας για μία ακόμα καθοριστική νίκη!
Προστατεύουμε την ομάδα μας από κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο, αποφεύγουμε τις προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, είμαστε σε εγρήγορση ακόμα και για το ενδεχόμενο προβοκάτσιας.
Ακολουθούμε πιστά τον ίδιο κώδικα συμπεριφοράς, που μας έφερε μέχρι εδώ. Με χαμηλούς τόνους, σεβασμό στο ποδόσφαιρο, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα και παραμένοντας απόλυτα προσηλωμένοι στους δικούς μας στόχους!

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2086210131420454

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X