Καμμένο... σχόλιο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEO)

Καμμένο... σχόλιο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O βουλευτής που εμφανίζεται συνεχώς στα τηλεοπτικά παράθυρα και φαίνεται πως έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στα κανάλια, πιάστηκε σήμερα αδιάβαστος στον «αέρα».

Ο Δημήτρης Καμμένος έδωσε το παρών στην εκπομπή «αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο δηλωμένος φίλαθλος του Ολυμπιακού (έχει πανηγυρίσει μέσα στη Βουλή μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ) σχολίασε τη νέα τιμωρία του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, λέγοντας:

«Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Να δούμε τι θα γίνει με την τιμωρία (σ.σ. του ΠΑΟΚ) και για το ματς με τον Ολυμπιακό», είπε ο Δημήτρης Καμμένος με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει με απορία: «Δεν τελείωσε αυτό; Δεν έχει ολοκληρωθεί;».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ συνέχισε… απτόητος: «Να δούμε. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Είναι μια δίκαια απόφαση. Πρέπει να είμαι ο μόνος βουλευτής που έχω πει ότι θέλω να παραιτηθεί όλη η ΕΠΟ. Δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι, Δεν κάνουν καλή δουλειά για μένα. Δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες»!

Ο Καμμένος δεν γνώριζε  πως το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι σωστά επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Δείτε το video με την… γκάφα του Καμμένου

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X