Το '98 με την Αλμπα, το '18 με την Στρασμπούρ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το '98 με την Αλμπα, το '18 με την Στρασμπούρ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League σημειώθηκε ρεκόρ εισιτηρίων επί των ημερών του Μάκη Αγγελόπουλου, καθώς 12.000 φίλοι της «Βασίλισσας» βρέθηκαν δίπλα της για να συμπαρασταθούν και να της δώσουν ώθηση. Η βραδιά της Τετάρτης, ανέβασε την ΑΕΚ επίπεδο γιατί δεν κέρδισε απλώς το δικαίωμα να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League, αλλά κέρδισε και κάτι που ίσως είναι πιο σημαντικό. Την εμπιστοσύνη του κόσμου της, που είναι δεδομένο πως αυτοί και πολλοί άλλοι θα ξαναβρεθούν στις κερκίδες.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Βασίλισσας» και με το παραπάνω. Έκανε ρεκόρ στο ΟΑΚΑ, αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, μετά από εκείνο τον ημιτελικό με την Άλμπα το 1998 αλλά κατάφερε να καταρρίψει και το ρεκόρ εισιτηρίων της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γαλατασαράι, της περιόδου 2015-2016.

Ακόμα και όταν η ΑΕΚ έδειχνε να… χάνει έδαφος, δεν έπαψε να τραγουδά. Με την φωνή, αλλά και τον παλμό του, έδωσε ώθηση στους παίκτες του Σάκοτα για να πετύχουν τον στόχο τους. Το σημαντικό είναι πως η «Βασίλισσα» έφερε ξανά τον κόσμο της στο γήπεδο και αποχώρησε γεμάτος και χαμογελαστός. Κι αν οι 12.000 οπαδοί της κατάφεραν να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ σε έναν προημιτελικό, φανταστείτε τι έχει να γίνει σε ένα Final 4.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X