Το...Βασιλόπουλο της "Βασίλισσας"

Το...Βασιλόπουλο της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μεσούσης της σεζόν αποχώρησε από τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε ξεκάθαρες προτιμήσεις, καθώς έψαχνε παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να παίζουν σε δύο θέσεις, για να έχει περισσότερες επιλογές, σε τυχόν απρόοπτα που μπορεί να συμβούν. Αυτό λοιπόν, ήταν ένα στοιχείο που μπορούσε να προσφέρει ο Βασιλόπουλος στην ομάδα, καθώς παίζει και στο «3» και στο «4». Κάποια άλλα στοιχεία τα οποία χρειάζονταν οπωσδήποτε στη φετινή ΑΕΚ ήταν η εμπειρία και η «δίψα» για το μπάσκετ, στοιχεία τα οποία ο Έλληνας φόργουορντ τα διαθέτει και με το παραπάνω.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προτίμησαν να… βαδίσουν σε έναν σίγουρο δρόμο με την απόκτηση του Βασιλόπουλου και τους βγήκε σε καλό. Ο διεθνής φόργουορντ της Ένωσης στην χθεσινή αναμέτρηση με την Στρασμπούρ, πραγματοποίησε μια εμφάνιση ανάλογη της κλάσης και της εμπειρίας του, πετυχαίνοτας 9 πόντους (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 16 λεπτά συμμετοχής). Ο Βασιλόπουλος «μίλησε» στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και μπήκε μπροστά για την ανατροπή της ομάδας του, όταν η Στρασμπούρ, έμοιαζε να γίνεται το αφεντικό του παιχνιδιού. Έπαιξε εξαιρετικές άμυνες, αλλά το κυριότερο είναι ότι σκόραρε όταν η μπάλα «έκαιγε» και μαζί με τον Σάκοτα έδωσαν λύσεις στην επίθεση, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτησή της «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ.

Η προσωπικότητα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου έκανε τη διαφορά και για πολλοστή φορά η ΑΕΚ έδειξε πως φέτος έχει χαρακτήρα. Το έδειξε κερδίζοντας την πρόκριση στα νοκ άουτ του Basketball Champions League, το έδειξε ανατρέποντας το -10 στο Νίμπουρκ, ενώ εχθές το έδειξε και σε 12.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Η φετινή ομάδα διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα που σε όλα τα φετινά τους μεγάλα ραντεβού, τα έχουν καταφέρει. Και πόσο ιδανικό θα είναι να τα καταφέρουν και την επόμενη Τετάρτη, στην επέτειο των 50 χρόνων από το έπος του 1968 για να γράψουν και οι ίδιοι την δική τους ιστορία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X