Πρώτο ιστορικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four! (19:30, LIVE Enwsi.gr)

Πρώτο ιστορικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four! (19:30, LIVE Enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα η «Βασίλισσα»! Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν  (19:30, Novasports1) στο ΟΑΚΑ, την Στρασμπούρ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League, με μοναδικό στόχο την νίκη. Η ΑΕΚ είχε βρει ξανά στον δρόμο της τους Γάλλους και στους ομίλους της διοργάνωσης. Η «Βασίλισσα» είχε ηττηθεί οριακά και τις δύο φορές από την ομάδα του Βενσάν Κολέ.

Στα αγωνιστικά, ο Ντράγκαν Σάκοτα μόνο ευτυχισμένος μπορεί να είναι. Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», μετά και την επιστροφή του αρχηγού Σάκοτα, έχει όλα τα… όπλα στην φαρέτρα του για τη σημερινή «μάχη».

Στην αντίπερα όχθη, η Στρασμπούρ με τους Ράιτ και Μποστ πρώτα βιολιά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στις τρεις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από την Μονακό, ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Το απόγευμα, το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι «καμίνι» από τον «κιτρινόμαυρο» λαό. Η «Βασίλισσα» με τον κόσμο για 6ο παίκτη της ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τους Γάλλους για τις δύο ήττες, αλλά και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X