Gazzetta dello Sport: «Το ποδόσφαιρο του πιστολιού»!

Gazzetta dello Sport: «Το ποδόσφαιρο του πιστολιού»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία Ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, που είναι μία από τις κορυφαίες στον κόσμο, έχει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο χτύπημα για το ένθετο περιοδικό Extra Time, το οποίο είναι αφιερωμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά όχι για κάποιον καλό λόγο, αλλά για να καυτηριάσει τα όσα τραγικά συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Μάλιστα, κάνει λόγο για… οπλισμένους προέδρους, έρευνες για ναρκωτικά και στημένα ματς, αλλά και… πρωταθλήματα που κρίνονται στα χαρτιά.

«Ταξίδι στην Αθήνα, εκεί που οι πρόεδροι των ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένοι. Καταλήγουν υπό έρευνες για διακίνηση ναρκωτικών, διαφθορά, στημένα ματς. Εκεί όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια το πρωτάθλημα διακόπηκε τέσσερις φορές λόγω βίας. Και δεν μπορείς να μετρήσεις πλέον τα ματς που έχουν κριθεί στα χαρτιά.

Η κυβέρνηση ταλαντεύεται ανάμεσα σε αποφάσεις και ερωτήσεις προς UEFA-FIFA, μαλώνει με τη Μακεδονία (σ.σ FYROM) και δεν ξέρει πια τι ψάρια να πιάσει…» αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού της Gazzetta dello Sport, το οποίο έχει ως φωτογραφία την… κλασσική πλέον του Ιβάν Σαββίδη, με το ένα χέρι στο όπλο στον περίφημο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, που δεν τελείωσε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X