Συγγνώμη ζητούν οι δύο στρατιώτες που βασάνισαν τον σκύλο σε στρατόπεδο

Συγγνώμη ζητούν οι δύο στρατιώτες που βασάνισαν τον σκύλο σε στρατόπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ειλικρινή τους συγγνώμη για το περιστατικό με τον σκύλο σε στρατόπεδο της Κόνιτσας, τονίζουν με δήλωση τους στο thespro.gr και στο paramythia-online.gr, οι δύο νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Οι Νικόλαος Τζούνας και Γεώργιος Χαρίτος, δήλωσαν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια, ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος «έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτο προς τις αρχές τους».

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων».

Να σημειωθεί ότι το σκυλάκι που εικονίζεται σε βίντεο να βασανίζεται από δύο οπλίτες στο στρατόπεδο Κόνιτσας ενδέχεται να είναι ζωντανό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Φιλοζωικής της περιοχής.

Η Φιλοζωική Κόνιτσας αναφέρει πως επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του φυλακίου στο χωριό Πληκάτι, ο οποίος ενημέρωσε ότι το σκυλάκι ζει αλλά είναι πολύ φοβικό. Οι στρατιώτες που υπηρετούν στην περιοχή του ταΐζουν αλλά φέρεται να δυσκολεύονται να το πλησιάσουν.

Η Φιλοζωική ανακοίνωσε πως κλιμάκιο θα επισκεφτεί το χωριό ώστε να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για το σκυλάκι που βασανίζεται στο βίντεο και να το βοηθήσει.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σχετικά με το βίντεο, το οποίο που κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X