Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Στρασμπούρ (ΦΩΤΟ)

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Στρασμπούρ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Την προσεχή Τετάρτη (28/3), η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League και η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το ματς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League:

-AEK και SIG Strasbourg έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές φέτος, με την γαλλική ομάδα να κάνει δύο νίκες: με δύο πόντους στην έδρα της για την 5η αγωνιστική και με ένα πόντο στην Ελλάδα για την 12η αγωνιστική.

-Η AEK έχει νικήσει τέσσερα από τα έξι εντός έδρας παιχνίδια της για το BCL, στα οποία έχει πετύχει 80+ πόντους – μία από τις ήττες της ήρθε στο ματς με την SIG Strasbourg (87-88) για την 12η αγωνιστική.

-Η SIG Strasbourg έχει δεχθεί 80+ πόντους σε τρία εκτός έδρας ματς για το BCL φέτος: έχει ηττηθεί στην έδρα της Movistar Estudiantes (81-65, 10η αγωνιστική) και την medi Bayreuth (82-80, 2η αγωνιστική), αλλά έχει επικρατήσει στην έδρα της AEK.

-Η AEK ευστοχεί σε 18.6 βολές ανά παιχνίδι στο BCL, τις περισσότερες από όλες τις ομάδες στη διοργάνωση.

-Η SIG Strasbourg έχει ευστοχήσει στο 61.6% των ελεύθερων βολών που έχει εκτελέσει σε εκτός έδρας ματς. Αυτό είναι το χαμηλότερο ποσοστό από τη γραμμή από όλες τις ομάδες, σε εκτός έδρας παιχνίδια.

-Ο Manny Harris μετρά 28 πόντους (55.8% εντός πεδιάς), 5.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα κατά μέσο όρο στα τελευταία τρία παιχνίδια για το BCL.

-O Damien Inglis μετρά κατά μέσο όρο 15 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και έχει 71% εντός πεδιάς στα τελευταία πέντε παιχνίδια του για το BCL.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X