«Αυτή είναι η σεζόν των οπαδών της ΑΕΚ παντού!»

Γεμίζει η "αετοφωλιά" του Σαν Σίρο
Photo Credits: INTIME

Η επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League δημοσίευσε ανάλυση για τα power rankings, σύμφωνα με την οποία η “Βασίλισσα” βρίσκεται στο Νο4 της κατάταξης, ενώ η προσεχής αντίπαλός της στο BCL, Στρασμπούρ, στο Νο5. Όπως επισημαίνει, «τα power rankings είναι εντελώς υποκειμενικά και δεν αποτελούν ένα ακριβές σύστημα αξιολόγησης», καθώς επίσης και ότι: «όλα τα σχόλια ανήκουν στο αρθρογράφο».

Συγκεκριμένα, για την ΑΕΚ αναφέρει: «Aυτή θα μπορούσε να είναι η σεζόν των οπαδών της AEK παντού! Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου είναι 1η στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το μπασκετικό τμήμα έχει πρωταγωνιστήσει στις πιο δραματικές ανατροπές της σεζόν, με τον Ντούσαν Σάκοτα να βάζει το τρίποντο που οδήγησε στα Play-Offs και τον Kevin Punter να πετυχαίνει ένα άλλο τρίποντο που έστειλε την ομάδα του στα Προημιτελικά. Και ο Manny είναι εδώ για να κερδίσει μερικά βραβεία ακόμη μέχρι το τέλος…».

Για την Στρασμπούρ, σημειώνεται: «Πολλές επιθέσεις της ΑΕΚ θα είναι ένας εναντίον ενός στα παιχνίδι με την SIG Strasbourg. Η γαλλική ομάδα κατεβάζει το 77.3% των ριμπάουντ που διεκδικούνται κάτω από το καλάθι τους με τους Miro Bilan και Louis Labeyrie να συνεργάζονται και να αφήνουν τους Damien Inglis και Darion Atkins να έρχονται από τον πάγκο. Αυτό το βάθος μπορεί να φανεί κομβικό, αφού επέτρεψε στην SIG Strasbourg να νικήσει Neptunas Klaipeda και Nanterre 92 σε διάστημα πολύ λίγων ημερών».

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X