Las Provincias: Αδιανόητο ένας πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας να οπλοφορεί στο γήπεδο!

Las Provincias: Αδιανόητο ένας πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας να οπλοφορεί στο γήπεδο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιανόητα χαρακτηρίζει τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Τούμπα και κυρίως την είσοδο του… οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, η ισπανική ιστοσελίδα – εφημερίδα, Las Provincias.

Με αφορμή τις σοκαριστικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, η Las Provincias επικοινώνησε με τον γνωστό στο ελληνικό κοινό (από τη θητεία του σε Αστέρα Τρίπολης, Καλλονή, Λεβαδειακό και Λάρισα) Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος έκανε λόγο για… τρελά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Ναβάρο ρωτήθηκε αν ένιωσε κάποια έκπληξη, όταν είδε το ντου του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, για να απαντήσει: «Ήταν κάτι εξτρίμ, ναι. Αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι στην Ελλάδα οι προεδροι ομάδων είναι ξεχωριστοί. Είναι συνηθισμένο ένας ιδιοκτήτης συλλόγου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα να παίρνει το τηλέφωνο και να στέλνει τις αλλαγές…». Οι Ισπανοί εν συνεχεία, ζήτησαν διευκρινήσεις από τον Ναβάρο, ο οποίος συμπλήρωσε: «Στο ημίχρονο, πρόεδροι φτάνουν μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών. Μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν τους νοιάζει ούτε αν απειλούν ούτε τι κάνουν», για να προσθέσει στη συνέχεια πως αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα στην Ελλάδα, ακόμα και στην πρώτη κατηγορία.

Ακόμα, ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις παρεμβάσεις των προέδρων σε αγωνιστικά θέματα ακόμα και στις αλλαγές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ωστόσο αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η λέξη  “αδιανόητο” που χρησιμοποιεί η Las Provincias για το ντου του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X