Σάκοτα: «Θα είμαστε έτοιμοι, θέλουμε το Final Four στην Αθήνα»

Εικόνες από την επιστροφή της ΑΕΚάρας από την Τσεχία
Photo Credits: INTIME

Η «Βασίλισσα» συνεχίζει να στέλνει κόσμο στο… ψυχιατρείο με τις τρομερές ανατροπές της! Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σήμερα στο Ελ. Βενιζέλος, με τον αρχηγό της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα να μιλάει στην κάμερα της NOVA.

Ο παίκτης της «Βασίλισσας» μίλησε για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το Final Four στην Αθήνα, τονίζοντας ότι το θέλουν πάρα πολύ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις με την Στρασμπούρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ονειρεύεται Final Four στην Αθήνα: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά, ήταν ο στόχος που βάλαμε από την αρχή. Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό, αλλά προέχει ένας μεγάλος αντίπαλος, που μας έχει κερδίσει δύο φορές. Θεωρώ ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

 Για το αν η ΑΕΚ έχει μια… καλή νεράιδα: «Δεν είναι νεράιδα είναι ο χαρακτήρας των παικτών της ομάδας, όταν η ομάδα χρειαζόταν μια μεγάλη νίκη την έπαιρνε, παλαιότερα θεωρούμασταν το φαβορί και είναι δύσκολο τώρα να παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για το μέχρι που φτάνει η όρεξη της «Ένωσης»: «Δεν ήταν ποτέ η όρεξη το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα, όποιος έβλεπε τις προπονήσεις τις ομάδας θα έβλεπε ότι υπήρχε όρεξη από την αρχή, το πρόβλημα ήταν τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά.

Για το αν θέλει να πάρει μια φυσιολογική νίκη και όχι θρίλερ: «Σίγουρα οι συνάδελφοι σας από το Champions League μας έχουν βγάλει βασιλιάδες των ανατροπών, αλλά θα θέλαμε να πάρουμε μια νίκη χωρίς να είναι έτσι. Θα είναι δύσκολα ματς, θα πρέπει να σταματήσουμε τα γκαρντ τους, όπως τον Ίνγκλις που εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν τον ξέραμε, αλλά τώρα θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X