Και τώρα... Στρασμπούρ για την ΑΕΚ στο δρόμο για το Final 4!

Και τώρα... Στρασμπούρ για την ΑΕΚ στο δρόμο για το Final 4!
Photo Credits: INTIME

Όλα έμοιαζαν… τελειωμένα για την ΑΕΚ, πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, όταν η Νίμπουρκ πέρασε… με 88-98 από το ΟΑΚΑ. Για τους «κιτρινόμαυρους» που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στους εαυτούς τους, το ταξίδι στην Τσεχία, έμοιαζε απλά σαν μια ευκαιρία να αποδείξουν στους αντιπάλους αλλά και στον κόσμο την αξία τους. Η ΑΕΚ επικράτησε της Νίμπουρκ με διαφορά 11 πόντων -όσων δηλαδή χρειάζονταν για να προκριθεί- , δικαίωσε τον εαυτό της και πέρασε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Πλέον, οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν το δικαίωμα να ελπίζουν, αφού τα προημιτελικά είναι γεγονός και δρόμος προς το Final-4 αρχίζει και αχνοφαίνεται.

Το μόνο εμπόδιο που την χωρίζει από το Final-4 είναι η Στρασμπουρ. Που αν το ξεπεράσει, περνάει στους «4» καλύτερους της διοργάνωσης αλλά και επίσης φέρνει την ίδια την διοργάνωση στο ΟΑΚΑ. Η «Βασίλισσα», όπως και την προηγούμενη σεζόν, δήλωσε ότι θέλει το Final-4 στην έδρα της. Κι έτσι η ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ντράγκαν Σάκοτα, αν προχωρήσει και καταφέρει να μπει στην τετράδα τότε οι πιθανότητες φέτος είναι με το μέρος της.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δυο ομάδες θα δώσουν ραντεβού στη διοργάνωση, μετά τους ομίλους, όπου οι Γάλλοι μέτρησαν 2-0 με την «Βασίλισσα» (80-78, 87-88).

Βάσει των προβλεπόμενων ημερομηνιών τα προημιτελικά του Basketball Champions League θα διεξαχθούν 27-28 Μαρτίου, τα πρώτα παιχνίδια και 3-4 Απριλίου οι επαναληπτικοί.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X