Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός;

Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός;
Photo Credits: INTIME

Κάποτε, σε χρόνια που δεν έχουν προλάβει οι περισσότεροι, ήταν ο Αμερικάνος. Μύθος. Μετά ήρθε η εποχή του Γκάλη, που όλοι ερωτεύθηκαν το μπάσκετ. Για την ΑΕΚ ήταν ο Γκέκος, εκείνος που ενσάρκωνε τα ενωσίτικα όρια, αν και άπαντες σέβονταν τον Γκάλη. Αυτά που έκανε στην Τσεχία ο Μάνι Χάρις, μπορούν να συγκριθούν μόνο με επιτεύγματα “θεών” του μπάσκετ. Η εμφάνιση κόντρα στη Νίμπουρκ, ήταν μαγική και έκανε τον κόσμο να παραμιλά με όσα πέτυχε ο παικταράς της ΑΕΚ.

Ο Χάρις κατάφερε ένα ομαδικό άθλημα να το κάνει…ατομικό. Πήρε την ΑΕΚ από το χεράκι και την οδήγησε σε μια επική ανατροπή. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο Χάρις ήταν εκείνος που καθάρισε στον τελικό του Κυπέλλου βάζοντας τον Ολυμπιακό στα καλάθια, ήταν αυτός που οδήγησε εκεί που δεν πίστευε κανείς. Εσπασε κάθε σύστημα στατιστικής, έκανε όργια.

Δείτε και θα καταλάβετε: 9/14 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 9/10 βολές, διψήφιος αριθμός κερδισμένων φάουλ, τρεις ασίστ, τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο σε 33′ συμμετοχής. Απίστευτα πράγματα, εξωπραγματικά, αδιανόητα για τη σύγχρονη εποχή. Παίκτης επιπέδου όχι Ευρωλίγκας, αλλά βγαλμένος από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, που ο Αγγελόπουλος έφερε στην ΑΕΚ μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X