Μάντζιος: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, έχει μεγαλύτερη σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος»

Κοουτς(οί)-στραβοί-κι ανάποδοι…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το ντέρμπι τίτλου, της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και εκθείασε την Ένωση. Τόνισε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και την χαρακτήρισε την πιο σταθερή στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, στάθηκε στην ενδεχόμενη απουσία του στόπερ των «κιτρινόμαυρων», Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Fair Play 96,1 FM:

Για το επικείμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Δεν είναι θέμα προγνωστικών. Στα ντέρμπι έχει ένα πλεονέκτημα η ομάδα που είναι γηπεδούχος, αλλά δεν παύουν να είναι ντέρμπι. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ άργησε λίγο. Είναι δύο μεγάλες ομάδες κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Μας στενοχωρεί ότι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο. Νομίζω, πάντως, ότι ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας το έχει ο ΠΑΟΚ».

Για την αγωνιστική ποιότητα των δύο αντιπάλων: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα συνόλου. Σίγουρα υπάρχουν καλοί παίκτες, όπως ο Πρίγιοβιτς, ο Μακ, ο Κάμπος, ο Μάτος και ο Πέλκας. Πάντως, σε γενικές γραμμές βασίζεται στο σύνολο. Και η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, ο προπονητής της έχει βρει ένα στιλ παιχνιδιού. Έχει κι αυτή καλές μονάδες, αλλά είναι επίσης ομάδα συνόλου. Σίγουρα θα είναι σημαντική η απουσία του Τσιγκρίνσκι…

Για τη φετινή Football League: «Είναι δύσκολο, ιδιαίτερο πρωτάθλημα η Football League. Είναι καλές οι τρεις ομάδες που προπορεύονται, αλλά μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κλειδώσουν τις δύο πρώτες θέσεις».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει μελλοντικά την τεχνική ηγεσία του Άρη: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα. Είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει ένα άλλο μέγεθος. Μεγάλη δυναμική, πολύς κόσμος. Σίγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχω εργαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X