Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με Πανιώνιο

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Πανιώνιο

Παναγιώτης Τσιντώτας: Έκανε δυο σωστές εξόδους στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο έκανε δυο κακές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του, στο δεύτερο. Γενικώς δεν είχε πολλή δουλειά.

Ροντρίγκο Γκάλο:  Ξεκίνησε ως δεξί μπακ και έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Λιβάγια. Ενώ γενικώς από τα ανεβάσματα του στο πρώτο ημίχρονο, περνούσε σωστά την μπάλα στην περιοχή του Κότνικ. Στο δεύτερο ημίχρονο και από ένα σημείο και μετά, χρειάστηκε να παίξει και δεξί εξτρέμ. Με πολλά τρεξίματα και βοήθεια στην ομάδα.

Όγκνιεν Βράνιες: Δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους αντιπάλους που είχε αντιμετωπίσει. Με εξαίρεση δυο βιαστικές απομακρύνσεις που έκανε από την περιοχή, κατά τα άλλα ήταν σταθερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στην επίθεση στις στημένες φάσεις.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Εξαιρετικό παιχνίδι. Και ο Έλληνας στόπερ κατάφερε να κερδίσει τις περισσότερες μάχες από τους αντιπάλους του. Είχε μόνο ένα κακό διώξιμο από την περιοχή στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως κατά τα άλλα ήταν σταθερός και σωστός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Έλντερ Λόπες: Εβγαλε στην επιστροφή του εντυπωσιακή ενέργεια και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε κούρσες από την πλευρά του και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, βοήθησε σημαντικά στην επιθετική λειτουργία.

Κώστας Γαλανόπουλος :Έβγαλε πολλή δουλειά και πολλά τρεξίματα στη μεσαία γραμμή. Βοήθησε πολύ σημαντικά σ’ όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Από το ανασταλτικό και το πρέσινγκι μέχρι και το δημιουργικό κομμάτι, με τον τρόπο που προσπαθούσε να περάσει την μπάλα στην επίθεση.

Παναγιώτης Κονέ: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο κινητήριος μοχλός όλων των επιθέσεων της ΑΕΚ. Έκοβε, πρέσαρε, έκλεβε μπάλες, ανέβαζε σωστά την ομάδα. Βοήθησε και αυτός σ’ όλους τους τομείς και ουσιαστικά η παρουσία του ήταν ο βασικός λόγος, που η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει κατά κράτος την μάχη στη μεσαία γραμμή.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Κεφάτος πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πολλές προσπάθειες από την πλευρά του στο πρώτο ημίχρονο. Και ακόμα όταν άλλαζε πτέρυγες, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Έκανε σωστές κινήσεις προς τον άξονα, άνοιγε σωστά τους χώρους και δημιουργούσε προϋποθέσεις για να κτίσει σωστές επιθέσεις η ΑΕΚ.

Τάσος Μπακασέτας: Έκανε πολύ καλό ματς. Επιθετικά ήταν πολύ κινητικός και με σημαντική παρουσία, ήταν από την δεξιά, είτε από την αριστερή πλευρά. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το ματς είχε φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, ήταν αυτός που βοηθούσε σημαντικά ώστε να μπορεί να κλέβει μπάλες, να πρεσάρει,  ακόμα και να βοηθά στην αμυντική λειτουργία.

Μάρκο Λιβάγια :Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Και ας μην έμεινε στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πρωταγωνιστή σχεδόν σ’ όλες τις ευκαιρίες που έκανε η ΑΕΚ. Πέτυχε το νικητήριο γκολ, ενώ έκανε ακόμα τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Και έδωσε την κάθετη, στην τεράστια διπλή ευκαιρία, που έχασε ο Αραούχο .

Σέρχιο Αραούχο: Πολύ κινητικός, πολύ κεφάτος, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έχασε μια σημαντική διπλή ευκαιρία. Πάντως είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Λιβάγια, «τρυπούσε» συνεχώς και σωστά την άμυνα του Πανιωνίου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και η αλήθεια είναι πως το μόνο που του έλλειψε, ήταν ένα γκολ.

Σοτζέι Μασούντ :Έπαιξε πρώτα ως δεξί εξτρέμ και μετά πίσω από τον Αραούχο. Για ακόμα ένα ματς, έδειχνε να βρίσκεται ένα κλικ σε αντιδράσεις, απ’ αυτό που απαιτούσαν οι περιστάσεις. Έτρεξε αρκετά, το πάλεψε πολύ, αλλά δεν του βγήκαν πράγματα.

Μιχάλης Μπακάκης: Μπήκε στο γήπεδο και πήρε θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόλαβε να κάνει τρεις εξαιρετικά σωτήριες επεμβάσεις, καλύπτοντας γρήγορα κενά που πήγαν να δημιουργηθούν στην άμυνα της ΑΕΚ. Ενώ έβγαζε και την ομάδα από την άμυνα της, με την ταχύτητα του.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Μπήκε στο γήπεδο για τις καθυστερήσεις.  Παρόλα αυτά, είχε σημασία ο ΄τρόπος που λειτούργησε σε δυο φάσεις, όταν χρειάστηκε να κρατήσει την μπάλα, για να φτάσει η ΑΕΚ με ασφάλεια, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X