Τι λένε οι αριθμοί για το ΑΕΚ-Νίμπουρκ

Σάκοτα: «Το είδα στα μάτια των παικτών, η δικαίωση ήρθε»
Photo Credits: INTIME

Την Τετάρτη η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη με την Τσέχικη Νίμπουρκ, για τους «16» του Basketball Champions League. Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης ανέβασε κάποια στοιχεία για την αναμέτρηση.

H AEK έχει νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν έχει καταφέρει στο φετινό BCL να μετρήσει τρία σερί θετικά αποτελέσματα. Η ελληνική ομάδα έχει επίσης τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς, πετυχαίνοντας μάλιστα 83+ σε όλα.

Η CEZ Nymburk έχει οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια της στο BCL. Μάλιστα, μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς με ελληνικές ομάδες.

Για τη φάση των 16 πέρσι, η AEK νίκησε το πρώτο παιχνίδι με την Monaco (69- 68), αλλά αποκλείστηκε λόγω του επαναληπτικού. Η CEZ Nymburk δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στη φάση των 16, αφού αποκλείστηκε νωρίτερα από την Dinamo Sassari.

Η AEK επιχείρησε (188) και ευστόχησε (140) στις περισσότερες βολές εντός έδρας στην κανονική περίοδο. Υποχρέωσε τους αντιπάλους της σε 337 φάουλ στην κανονική περίοδο και μόνο μία ομάδα κέρδισε περισσότερα.

Μόνο η Iberostar Tenerife (551) πήρε περισσότερα ριμπάουντ από την CEZ Nymburk (545) στην κανονική περίοδο, αλλά την ίδια στιγμή μόνο δύο ομάδες είχαν λιγότερες τάπες από την τσεχική ομάδα (22).

Ο Manny Harris είχε 2 κλεψίματα ανά αγώνα και ήταν τρίτος στη σχετική λίστα ανάμεσα στους γκαρντ.. Τα 13 ριμπάουντ που πήρε τον Νοέμβριο απέναντι στην Rosa Radom ήταν η καλύτερη επίδοση από γκαρντ στο φετινό BCL.

Μόνο δυο παίκτες έδωσαν περισσότερες ασίστ από τον Eugene Lawrence (82) στην κανονική περίοδο του BCL. Έκανε μάλιστα ρεκόρ σεζόν με τις 13 που μοίρασε στο παιχνίδι του Ιανουαρίου κόντρα στην Telekom Baskets Bonn.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X