Συνεχίζουν να βλέπουν φαντάσματα στο Λιμάνι: «Πρωτοφανής παγκοσμίως ο διωγμός του Ολυμπιακού» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζουν να βλέπουν φαντάσματα στο Λιμάνι: «Πρωτοφανής παγκοσμίως ο διωγμός του Ολυμπιακού» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ένθετο «Γαύρος» και σήμερα συνέχισε την επίθεση στον πρώην πρόεδρο της ομάδος του Πειραιά, Σωκράτη Κόκκαλη. Για άλλη μια φορά τον κατηγορούν ότι επέλεξε το στρατόπεδο των… αντιπάλων και ότι δεν κάνει κάτι να σταματήσει τον κατήφορο του Ολυμπιακού. Με τόσες σφαλιάρες από την Ένωση, πως να μη βλέπουν φαντάσματα τα παιδιά του Πειραιά.

Διαβάστε και προσπαθήστε να μην λιποθυμήσετε από τα γέλια:

Αυτή τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολυμέτωπο και ολοκληρωτικό πόλεμο, που αντιμετωπίζει ανήλεη καταδίωξη, πραγματικό διωγμό από πολλαπλούς και πανίσχυρους εχθρούς, από κυβέρνηση και δικαιοσύνη έως θεσμικούς φορείς, γεγονός που ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει ποδοσφαιρική ομάδα στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης επέλεξε την πλευρά των αντιπάλων.

Φυσικά οι δουλειές με την κυβέρνηση αυξάνονται και οι συμφωνίες που κλείνονται είναι ίσως οι περισσότερες από ποτέ. Όμως, αυτό που δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται ποτέ και με τίποτα, είναι ο Ολυμπιακός. Όχι η ΠΑΕ, αλλά η ιδέα, η θρησκεία, η λατρεία, το ιδανικό εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, η εκτίμηση και ο σεβασμός τους».

«H φιλία του και η σχέση του με τον… εξυγιαντή Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο» γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης και συνεχίζει: «Οι μάσκες πέφτουν: Δουλειές με τους ορκισμένους εχθρούς του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης».

Ηρεμία ρε παιδιά. Καλή επιτυχία και στην προσπάθεια κατάληψης της τρίτης θέσης, από τον Ατρόμητο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X