Το καπνογόνο από τη…μαθητική εξέδρα και η Ενωσίτικη αντίδραση

Το καπνογόνο από τη…μαθητική εξέδρα και η Ενωσίτικη αντίδραση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μηνύματα ήταν αλλεπάλληλα. Με φωτό, βίντεο, ανακοινώσεις από τα μάτριξ. Ολοι εφιστούσαν προσοχή, για να μη γίνει το παραμικρό και υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας. Ωστόσο, η ζημιά πήγε να γίνει από το πιο απίθανο σημείο, τη…μαθητική εξέδρα. Εκεί έπεσε ένα καπνογόνο λίγο μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Ωστόσο, η αντίδραση ήταν άμεση και αμιγώς Ενωσίτικη. Με το που άναψε ο συγκεκριμένος οπαδός το καπνογόνο εντοπίστηκε και έπεσαν πάνω του πρώτα απ’ όλα, άλλοι φίλαθλοι της ΑΕΚ που ήταν κοντά. Αμέσως έσπευσαν επί τόπου όλοι οι υπεύθυνοι της ομάδας, με πρώτον τον Μηνά Λυσάνδρου, και απομακρύνθηκε άμεσα εκτός γηπέδου.

Ευτυχώς για την ΑΕΚ, ως προς τον κίνδυνο τιμωρίας δεν φαίνεται πως υπάρχει απειλή για κεκλεισμένων των θυρών, καθώς πρόκειται για ρίψη. Ετσι και αλλιώς, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό λειτουργούσε ειδική ομάδα από τη διεύθυνση Ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ που παρακολουθούσε τα πάντα, ενώ υπήρχε και σχέδιο από την ομάδα της Αθλητικής Βίας. Το όλο σχέδιο ήταν προσαρμοσμένο ακόμα και στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X