Πάντερ εκτός και αν…

Πάντερ εκτός και αν…
Photo Credits: INTIME

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του compo guard για την ΑΕΚ. Όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr, εντολή του Μάκη Αγγελόπουλου ήταν να γίνει άμεσα η κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα. Στην Ενωση υπάρχουν επαφές με παίκτες τοπ επιπέδου, όπως ο Τζόρνταν Κρόφορντ. Ωστόσο, με δεδομένα και τα στενά χρονικά περιθώρια – ο παίκτης πρέπει να έρθει άμεσα για να παίξει την Τρίτη με το Ρέθυμνο – στο προσκήνιο υπάρχει και ο Κέβιν Πάντερ.

Ο Πάντερ φαίνεται πως αποτελεί την «ασφαλή» επιλογή του Σάκοτα. Δεν είναι μεγάλο όνομα, αλλά είναι φιλόδοξος, με παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε πέρυσι με το Λαύριο, αλλά και το Champions League, καθώς συμμετείχε με τη Ρόζα Ράντομ στον όμιλο της ΑΕΚ. Είναι σκόρερ με αξιόπιστο σουτ και δυνατότητα να κατεβάζει τη μπάλα.

Γεννημένος στις 25 Ιουνίου του 1993 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, ο ύψους 1.90μ. γκαρντ, είναι απόφοιτος του κολεγίου του Τενεσί. Στην τελευταία του χρονιά στο Κολλέγιο, είχε κατά μέσο όρο 22.2 πόντους, 3.5 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ, αποτελώντας, μακράν του δεύτερου, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Το 2016, πήρε μέρος στο Summer League με τους Τορόντο Ράπτορς, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του από το Λαύριο. Στην 1η του επαγγελματική σεζόν, μέτρησε 21 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μ.ο.: 12.5 πόντους (με 43% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ, ανά 23 λεπτά συμμετοχής. Τον Μάρτιο, έλυσε το συμβόλαιό του με σκοπό να μεταπηδήσει στο Βέλγιο, όπου αγωνίστηκε τη φανέλα της Άντβερπ. Η φετινή σεζόν τον βρήκε στην Πολώνία, για λογαριασμό της Ρόζα Ράντομ. Σε 14 αγώνες του BCL, στον όμιλο της ΑΕΚ, μέτρησε, κατά μ.ο: 20.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ, ανά 31 λεπτά συμμετοχής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X