Ένοχος για... παρενόχληση ο Γιακουμάκης! (VIDEO)

Ένοχος για... παρενόχληση ο Γιακουμάκης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται δικαίως στο επίκεντρο, μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο 90+4′ και χάρισε στην ΑΕΚ ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού. Το «buzzer beater» του νεαρού επιθετικού της Ένωσης έστειλε στα ουράνια τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έστειλε στα… τάρταρα τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι για ακόμη μια φορά διαμαρτυρήθηκαν για δήθεν αντικανονικό γκολ, όπως συμβαίνει σε κάθε νικητήριο τέρμα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Στο τέλος του αγώνα ο Γιακουμάκης ρωτήθηκε για την περιβόητη φάση του γκολ, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν είναι φάουλ ή όχι. Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, μέσα στην ένταση δεν μπορούσε να καταλάβει για ποια φάση τον ρωτούσαν και για ποιο φάουλ. Δεν καταλάβαινε καν γιατί ακριβώς τον ρωτάνε οι συμπαίκτες του. Όπως και να έχει η ιστορία, το γκολ του «Γιακού» είναι κανονικό και είναι σεντεφορίσιο!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο μέσα από το γήπεδο τη στιγμή του γκολ.

https://www.facebook.com/1386203791678343/videos/1509218069376914/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X