Να τον…τελειώσει και να πάρει τα πάνω της

Να τον…τελειώσει και να πάρει τα πάνω της
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θεωρείται απ’ όλους, ακόμα και τη φετινή κακή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ως η ομάδα που αποτελεί την αδιαμφισβήτητα ανερχόμενη δύναμη, εκείνη που κατάφερε ήδη να προκαλέσει χτυπήματα στο δίπολο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. Η κυριαρχία της ΑΕΚ πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα και από μεγάλες νίκες και η σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται γι’ αυτόν το σκοπό.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν απλά να νικήσουν, αλλά να κάνουν μια εμφατική παρουσία απέναντι στον Αρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην Ενωση στα τελευταία τρία χρόνια, αλλά τώρα πνέει τα λοίσθια. Ο Λάσκαρης καταζητείται, οι παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο, ο Γιαννάκης μένει μέχρι να αποχωρήσει. Το σκηνικό είναι ιδανικό για μια νίκη που θα γράψει ιστορία.

Η ΑΕΚ έχει το πρόβλημα με την πιθανή απουσία του Ντούσαν Σάκοτα, αλλά έχει πολλές λύσεις: Χάντερ, Καββαδάς, Βασιλόπουλος, έχουν δώσει άλλη ποιότητα στην ομάδα. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση στο μακρινό σουτ, που η Ενωση ζορίζεται μέχρι να έρθει η προσθήκη παίκτη. Η ΑΕΚ θέλει μια νίκη ψυχολογίας, θέλει τη στήριξη του κόσμου της, πριν τον ευρωπαϊκό «τελικό» της Τρίτης με την Μπαϊρόιτ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X