Ρεβάνς ανοιχτή σε όλα

Στο...εξοχικό ήταν όλα εύκολα και τώρα, ελάτε στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από το Καραϊσκάκης στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου, αλλά είναι φανερό πως κανείς δεν μπορεί να ενθουσιάζεται από τη λευκή ισοπαλία. Το 0-0 είναι πονηρό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς, κάτι που πιστοποιήσατε και εσείς μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης». Η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν, που έφτασε στο 50%, θεωρεί πως όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς, καθώς το 0-0 είναι ύπουλο αποτέλεσμα.

Βέβαια, η ΑΕΚ μπόρεσε να σταθεί όρθια και να μη χάσει ακόμα και σε κακή μέρα και αυτό ικανοποίησε το 19%, που θεωρεί πως η ΑΕΚ δείχνει πως δεν φοβάται. Σε αυτούς πρέπει να συνυπολογίσουμε και το 16%, που υπερψήφισε την επιλογή, πως η Ενωση έχει προβάδισμα έπειτα από το πρώτο παιχνίδι. Πάντως, υπήρξε και 14% που έδειξε να ανησυχεί, επειδή η ΑΕΚ δεν δείχνει καλά το τελευταίο διάστημα, ενώ μόλις 2% πίστεψε πως χάθηκε ευκαιρία, αφού ο Ολυμπιακός δεν έπεισε και η ΑΕΚ θα έπρεπε να σκοράρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X