Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τη Λαμία

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού με την Λαμία

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δυο φορές χρειάστηκε σ’ ολόκληρο το ματς να επέμβει. Και όταν συνέβη, έδειξε ετοιμότητα. Πρόλαβε ένα τετ α τετ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έκανε και μια καλή απόκρουσε σε σουτ στο 80’.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έκανε ανεβάσματα και δουλειά από την πλευρά του. Έβγαλε και κούραση. Ενώ έκανε και το λάθος στην ευκαιρία που έχασε η Λαμία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου.

Έλντερ Λόπες: Πολλή δουλειά από την πλευρά του και κυρίως αποτελεσματική. Ανέβαινε πολύ και σωστά και βοήθησε πολύ την επιθετική λειτουργία. Και είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Για ένα ακόμα ματς, ήταν σταθερός και την δουλειά του την έκανε σωστά. Δεν είχε πρόβλημα με κανέναν από τους επιθετικούς της Λαμίας. Και όσες φάσεις χρειάστηκε, τις καθάρισε χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Όγκνιεν Βράνιες: Επέστρεψε μετά από καιρό και μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, στη βασική ενδεκάδα. Και μπήκε με πολύ κέφι και κυρίως πολύ πάθος. Ήταν και πάλι ο γνωστός Βράνιες στην ταχύτητα με την οποία έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και καθάριζε τις φάσεις. Βεβαίως δεν του έλλειψε και ένα αχρείαστο σκληρό μαρκάρισμα. Αλλά γενικώς ήταν καλός.

Αντρέ Σιμόες: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς. Έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, βοήθησε σημαντικά ώστε να κυκλοφορήσει σωστά η μπάλα και να βγουν σωστά οι επιθέσεις, ενώ έχει δώσει και την ασίστ πάρε – βάλε στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ.

Έρικ Μοράν: Δεν ήταν καλό ματς για τον Ισπανό χαφ. Η αλήθεια είναι πως ο Μοράν δεν μπόρεσε να συμβάλει στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Έπαιζε συνήθως την μπάλα παράλληλα, ενώ με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν πήρε καθόλου πρωτοβουλίες.

Σοτζέι Μασούντ: Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός μπήκε φουριόζος στο ματς. Και με τις εμπνεύσεις του και με την απλότητα στο παιχνίδι του, δημιουργούσε καταστάσεις και διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα. Δεν συνέχισε στο παιχνίδι εξίσου φουριόζος. Όμως βοήθησε σημαντικά την καλή επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Είχε και αυτός πολλά κέφια και προσπάθησε να πάρει μπάλες από την πλευρά του και προσπάθειες. Σκόραρε το πρώτο γκολ στο οποίο πιστώνεται περισσότερο την κίνηση του να βρεθεί στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και λιγότερο την εύκολη εκτέλεση.

Τάσος Μπακασέτας: Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού λίγο έλειψε να πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στη συνέχεια πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, δεν του βγήκαν όλες. Έψαξε τα σουτ και τις απειλές έξω από την αντίπαλη περιοχή, όπως και τις συνεργασίες με τον Λιβάγια.

Μάρκο Λιβάγια: Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Κροάτης φορ είχε καταλυτική παρουσία στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Όχι μόνο διότι πέτυχε και πάλι γκολ, αλλά για την συνολική του επίδραση στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες ο ίδιος, ενώ προσπάθησε να μοιράσει και το παιχνίδι και να δώσει ασίστ σε συμπαίκτες του. Γενικώς ήταν και πάλι ένα εξαιρετικά μεστό παιχνίδι από τον Κροάτη φορ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Πήρε ευκαιρία, πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά πάλι… τζίφος. Δεν κατάφερε να φανεί, ούτε να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία. Δοκίμασε να πάρει κάποιες προσπάθειες, αλλά και πάλι δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα.

Γιώργος Γιακουμάκης: Έπαιξε περίπου 20 λεπτά αλλά φάνηκε πολύ στο ματς. Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά πρόλαβε να κάνει την αντίπαλη άμυνα να τον αισθανθεί. Μπήκε σε φάσεις, γέμισε την αντίπαλη περιοχή και γενικώς έκανε αισθητή την παρουσία του.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Έπαιξε λίγο, αλλά προσπάθησε να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες και να βοηθήσει σε ανάπτυξη του παιχνιδιού και κτίσιμο επιθέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X