Αγγλική... άπνοια για τον Ανέστη

Ανέστης: «Μεγάλη νίκη, να συνεχίσουμε έτσι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο γράφει 23 Ιανουαρίου και ο Γιάννης Ανέστης παραμένει… αμετάθετος στην ΑΕΚ.

Ο 26χρονος πορτιέρο μπήκε στην «κατάψυξη» στα Σπάτα από την στιγμή που δεν τα βρήκε με την διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι κι αυτομάτως τέθηκε και εκτός σχεδίων από πλευράς του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Άγγλος εκπρόσωπος του παίκτη έχει σηκώσει προ πολλού μανίκια αναζητώντας ενδιαφερόμενες ομάδες και προτάσεις, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα κλαμπ που να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Κι αν κυκλοφορεί και γράφεται πως κάτι θα μπορούσε να γίνει από Αγγλία μεριά, αυτό είναι κάτι μάλλον δύσκολο να συμβεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δεδομένου πως σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων στο Νησί, καμία ομάδα της Τσάμπιονσιπ δεν «καίγεται» για τερματοφύλακα και δεν δείχνει έτοιμη να περάσει στο… παρασύνθημα για την απόκτηση του Ανέστη.

Πηγή: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X