Η ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες για τον κόσμο της!

«Μάγεψαν» οι 50.000 Ενωσίτες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά τη χειμερινή διακοπή μπαίνει σε φουλ αγωνιστική δράση, με αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, αρχής γενομένης από τον αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η ΠΑΕ για να διευκολύνει τον κόσμο έχει κυκλοφορήσει ήδη τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Τρίτη, ενώ σήμερα τέθηκαν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (14/1-19:30).

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανόν να τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου στις (15/2) για την φάση των «32» του Europa League. Και για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα λειτουργεί ταυτόχρονη πώληση για τρία ματς και μάλιστα τριών διαφορετικών διοργανώσεων!

Πρόθεση της ΠΑΕ να εφαρμοστεί ένα… μοντέλο Αγγλίας και να προωθηθεί περισσότερο το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Όταν οι ημερομηνίες και οι ώρες ενός αγώνα είναι στάνταρ να μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ να αγοράζουν για όποιο ματς επιθυμούν και όχι μόνο για το επόμενο όπως συνηθίζεται.

Επίσης στις επόμενες μέρες αναμένεται να τρέξει διαγωνισμός με πλούσια δώρα για όσους αγοράζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο (μαζί με ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X