Μοράν: «Ο Χιμένεθ μου είπε...»

Ο Μοράν υπογράφει στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε διάστημα 24 ωρών, ο Έρικ Μοράν έχει προλάβει όχι μόνο να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, αλλά και να προπονηθεί και να μιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ. Και στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ισπανός χαφ αποκάλυψε όσα είπε με τον τεχνικό της ΑΕΚ.

«Ερχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που διεκδικεί το πρωτάθλημα και εύχομαι να βοηθήσω όσο το δυνατόν δίνεται. Η συζήτηση που είχα ήταν σχετικά σύντομη. Ο προπονητής μου είπε πως παίζουμε, πως είναι η ζωή στην Ελλάδα και στοιχεία για την προπόνηση».

Ενώ ο Μοράν αναφέρθηκε και σ’ όσα μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ, με βάση τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

«Στα υπέρ μου νομίζω είναι όταν έχω τη μπάλα στα πόδια μου, στην προώθηση της μπάλας μπροστά και η τροφοδότηση των συμπαικτών μου. Στα μείον οι διεκδικήσεις στον αέρα. Συμφωνα με τις πληροφορίες που έχω είναι πως η ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα, είναι ζωντανή στην Ευρώπη. Την ξέρω πριν προκύψει ενδιαφέρον από αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X