Μασούντ: «Επιστρέφω στην Ελλάδα!» (ΦΩΤΟ)

Μασούντ προ των πυλών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Σοζέι Μασούντ από την ΑΕΚ, με τον Ιρανό άσο να αποχαιρετά μέσω των soxial media την Λας Πάλμας και να υπογραμμίζει πως επιστρέφει στην Ελλάδα. Μιας και όλα δείχνουν πως η συμφωνία του με την Ένωση έχει επιτευχθεί και άμεσα θα επικυρωθεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μασούντ:

«Γεια σε όλους. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Λας Πάλμας, τον πρόεδρό της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, τον αθλητικό διευθυντή, Τόνι Κρουθ, τον προπονητή, Πακίτο, και όλη την πρώτη ομάδα που με φιλοξένησε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και μου επέτρεψε να προπονηθώ μέχρι την επιστροφή μου στην Ελλάδα.

Η Λας Πάλμας, ο κόσμος της και το νησί θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί εκεί πέρασα μαζί με την οικογένειά μου πολύ όμορφες αθλητικές και προσωπικές στιγμές, τις οποίες θα θυμάμαι με αγάπη.

Εύχομαι στη Λας Πάλμας να πάρει τα αποτελέσματα που αξίζει αυτό το χρόνο, το 2018, και να εξασφαλίσει την παραμονή στην Primera División, εκεί όπου ανήκει. Φιλιά στην “αμαρίγια” οικογένεια και όλους του κατοίκους των Καναρίων Νήσων. Θα τα πούμε σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X