Στα «κιτρινόμαυρα» ο Μασούντ, έρχεται και ο Μοράν

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Μασούντ, έρχεται και ο Μοράν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες αργίες για τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκαν και πριν βγει ο χρόνος, θα φέρει στην ΑΕΚ δύο μεταγραφικές κινήσεις. Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, η πρώτη θα αφορά τον Σοτζέϊ Μασούντ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Ιρανός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Επιθυμία του Μασούντ, αλλά και του Χιμένεθ, είναι να ενταχθεί με την ομάδα από την Παρασκευή, όταν και θα επιστρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στις προπονήσεις. Ο Μασούντ διατηρήθηκε σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτήν την περίοδο αγωνιζόμενος με τη Λας Πάλμας, αλλά είναι σαφές πως χρειάζεται να μπει σε πιο εντατικό πρόγραμμα, ώστε να μπορεί να δώσει τις λύσεις που περιμένει ο Χιμένεθ.

Σειρά θα πάρει έπειτα το θέμα του Μοράν. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε, πως πρόκειται για τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του αμυντικού χαφ. Οι επαφές με τη Λεγανιές είναι σε καλό επίπεδο, ο Μοράν θέλει να έρθει στην Ενωση και να βοηθήσει και μένει να υπάρξει συμφωνία σε όλους τους όρους της συνεργασίας, ώστε να κλείσει και αυτή η μεταγραφή για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X