Επιμένουν στην Ισπανία για Αραούχο και Λας Πάλμας

Δε χωρούν δεύτερες σκέψεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σενάρια περί επιστροφής του Αραούχο στη Λας Πάλμας κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συνεχίζονται στην Ισπανία, παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός ξεκαθάρισε πως σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ.

«Μόλις οριστικοποιηθεί η άφιξη του προπονητή Πάκο Χέμεθ, η Λας Πάλμας θα ξεκινήσει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του νέου τεχνικού της. Αναμένονται αρκετές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, συμπεριλαμβανόμενης της απόκτησης δύο επιθετικών ώστε να πλαισιώσουν τους Τζόναθαν Καγιέρι και Λόικ Ρεμί. Σε αυτό το πλαίσιο, ΜΜΕ όπως το Canarias Radio θεωρούν ότι μια από τις επιλογές που εξετάζει ο σύλλογος είναι η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είναι την δεδομένη στιγμή δανεικός στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο έως το τέλος της σεζόν, ωστόσο η Λας Πάλμας θα μπορούσε να προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία για να “σπάσει” το συμβόλαιό του. Ο Πάκο Χέμεθ θα δώσει την τελική έγκριση για την επιστροφή του, αλλιώς θα εξετάσει άλλες περιπτώσεις», αναφέρει σχετικά η ιστοσελίδα «elgoldigital.com».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X