Λεβαδειακός: «Κλειστά τα εκδοτήρια με την ΑΕΚ»

Λεβαδειακός: «Κλειστά τα εκδοτήρια με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λιβαδειάς θα παραμείνουν κλειστά ανήμερα του ματς με την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

 

Έπειτα από την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε πως τα εκδοτήρια του γηπέδου δεν θα ανοίξουν την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, τα εκδοτήρια κατά την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά.

Εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου μέχρι την Κυριακή 3/12/2017 και ώρα 14:00».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X