Οι αριθμοί του Μπαϊρόιτ - ΑΕΚ

ΑΕΚάρα για μεγάλα γούστα
Photo Credits: INTIME

Το BCL επιστρέφει, τις επόμενες ημέρες, μετά την διακοπή των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης παρουσιάζονται στατιστικά από το πιο ενδιαφέρον ματς κάθε ομίλου, για την 7η αγωνιστική. Στον Γ΄Όμιλο, αυτό είναι το Μπάιροϊτ-ΑΕΚ:

«Η medi Bayreuth έχει τρεις σερί ήττες στο BCL μετά τις νίκες στα πρώτα τρία ματς. Η γερμανική ομάδα έχει πετύχει λιγότερους από 80 πόντους μόνο σε δύο ματς, τα οποία και έχασε και μάλιστα εκτός έδρας. Η AEK έχει νικήσει 5 από τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια της συνολικά στο Basketball Champions League. Πάντως, αν και έχασε το τελευταίο (80-78 από την SIG Strasbourg), μόνο μία φορά ηττήθηκε σε δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Η medi Bayreuth μετρά 81.6% από τη γραμμή των βολών (71/87), και μόνο η EWE Baskets Oldenburg (84.3%) έχει καλύτερο ποσοστό. Μόνο δύο ομάδες έχουν κάνει περισσότερα φάουλ ανά αγώνα από την ΑΕΚ φέτος στο BCL (23.3).

Ο Gabe York πέτυχε επτά τρίποντα απέναντι στην Petrol Olimpija (25 Οκτωβρίου), και αυτό αποτελεί την καλύτερη επίδοση για φέτος.

Μόνο ο D.J. Kennedy (10.0) έχει περισσότερα ριμπάουντ ως γκαρντ ανά παιχνίδι στο BCL από τον Manny Harris της ΑΕΚ (7.8)».

Οι αριθμοί του Μπαϊρόιτ - ΑΕΚ

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X