Μπάρκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα-Να ξαναπάρω φανέλα βασικού»

Μπάρκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα-Να ξαναπάρω φανέλα βασικού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στην αρχή της χρονιάς. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε για την επιστροφή του και τόνισε πως ελπίζει να ξαναπάρει τη φανέλα βασικού.

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά όχι χαρούμενος που δέχθηκα δυο γκολ χωρίς φάσεις. Είχα την ευκαιρία να μπω ξανά στο γήπεδο. Είναι άλλο να παίζεις σε παιχνίδια και άλλο να κάνει προπονήσεις. Νιώθω καλά που ξαναγύρισα και με δουλειά ελπίζω να ξαναπάρω φανέλα βασικού. Είμαστε τρεις καλοί τερματοφύλακες, αλλά και ο Ντούνης, ο μικρός της παρέας. Έχουμε ανταγωνισμό. Ελπίζω να τους… κερδίσω εγώ (γέλια)».

 Για το διάστημα της απουσίας του: «Ήταν δύσκολα. Είχα την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Την ομάδα που με πιστεύει. Ελπίζω να δώσω στην ομάδα όσα περισσότερα γίνεται. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ ως ομάδα. Είχαμε και τους τραυματισμούς που ευτυχώς δεν φάνηκαν. Μπαίνουμε και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε στην κορυφή ως το τέλος», είπε χαρακτηριστικά την Cosmote Tv.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X