Ρυθμιστής ο Κονέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προσδοκίες ήταν να συμβεί νωρίτερα. Αλλά έστω και με καθυστέρηση, η πολυπόθητη ένταξη του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα αρχίζει να γίνεται πράξη. Ηδη, ο διεθνής χαφ μετρά δύο συμμετοχές ως αλλαγή στα τελευταία ματς της ΑΕΚ και απόψε αναμένεται να πάρει εκ νέου χρόνο συμμετοχής από τον Χιμένεθ. Η εικόνα του Κονέ πείθει πως μπορεί να είναι σημαντικός για την ΑΕΚ στη συνέχεια, ειδικά τώρα που υπάρχουν τα τεράστια κενά από τις απώλειες των Μάνταλου και Γιόχανσον.

Η παρουσία του Κονέ είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας και για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Βλέπετε, με υγιή και έτοιμο τον διεθνή χαφ, η Ενωση αποκτά ένα μεγάλο όπλο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Μια επιπλέον λύση, με εμπειρία και ποιότητα. Αυτόματα, αυτό θα σημάνει πως η κίνηση που θα αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, θα αφορά κάποιον μεσοαμυντικό που θα δώσει στην ΑΕΚ διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες.

Στα δύο ματς μέχρι τώρα, ο Χιμένεθ έχει χρησιμοποιήσει τον Κονέ ως αμυντικό χαφ (οκτάρι για να είμαστε πιο ακριβείς) και επιτελικό χαφ (σε διάταξη 3-5-2). Και στο φιλικό με την Τσουκαρίτσκι μάλιστα, ως δεκάρι είχε χρησιμοποιήσει τον Κονέ. Εφόσον ο Κονέ δείξει πως μπορεί να καλύψει αυτούς τους ρόλους, να συμβάλει στην οργάνωση και το μοίρασμα του παιχνιδιού, τότε θα λύσει πολλά από τα ζητήματα της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X