Προληπτικά εκτός ο Σάκοτα, «ανεβαίνει» ο Καββαδάς

Πληρωμένη απάντηση του αρχηγού στις απρέπειες του Γιαννακόπουλου
Photo Credits: INTIME

Σε ρυθμούς… Λαυρίου κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει δίχως απώλειες την πορεία της στο πρωτάθλημα και παράλληλα να «χτίσει ένα καλό σερί νικών.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν σε αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο Ντούσαν Σάκοτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό έγινε για λόγους προληπτικούς, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία. Αυτό σημαίνει πως θα μπει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ενισχύσει την Ένωση στο παιχνίδι εμ την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Ανεβάζει… ρυθμό ο Καββαδας

Από εκεί και πέρα, και ο Βασίλης Καββαδάς συνεχίζει τις προπονήσεις, με σκοπό να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Πρόθεση του Έλληνα σέντερ είναι να μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό και να αγωνιστεί απέναντι στο Λαύριο. Οι πιθανότητες, μάλιστα, είναι υπέρ του, κάτι που σημαίνει πως όλα δείχνουν ότι η πρώτη παρουσία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα γίνει στο κλειστό του Λαυρίου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X