Κερδίζει πόντους ο Ρότσα

Κερδίζει πόντους ο Ρότσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση αριστερού μπακ παραμένει σημαντική κίνηση για την ΑΕΚ ενόψει Γενάρη. Μπορεί οι απώλειες των Μάνταλου και Γιόχανσον, αλλά και η περιθωριοποίηση των Πατίτο και Τρίστασον, να ανέβασαν την ανάγκη απόκτησης κεντρικού χαφ και αριστερού εξτρέμ, αλλά το μπακ απ του Λόπες παραμένει ψηλά στις “κιτρινόμαυρες” σκέψεις. Το όνομα που συζητείται ολοένα και πιο έντονα, είναι πλέον ο Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού.

Στην ΑΕΚ έχουν δει αρκετές φορές τον Ρότσα και θεωρούν πως είναι παίκτης που μπορεί να δώσει όσα χρειάζεται η ομάδα σε αυτήν τη φάση: δηλαδή, μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Λόπες. Εναν παίκτη που έχει ισορροπία στο παιχνίδι του, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής δεδομένου πως παίζει στην Ελλάδα και είναι σε ηλικία που έχει ακόμα να βγάλει πράγματα. Παίκτη που τόσο σε όνομα, όσο και σε απολαβές, θα είναι πίσω από τον Λόπες ιεραρχικά.

Οι καλές σχέσεις της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συμφωνία, εφόσον ο Ρότσα γίνει ο εκλεκτός και δεν υπάρξει κάποια αξιόλογη επιλογή από το εξωτερικό. Ο Πορτογάλος μπορεί να αποχωρήσει με την καταβολή ρήτρας που δεν υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ και εφόσον η ΑΕΚ καταλήξει σε αυτόν, τότε μπορεί να τον ντύσει εύκολα στα “κιτρινόμαυρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X