Ρόκα: "Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Ρόκα: "Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθιά υπόκλιση έκανε στην ΑΕΚ έκανε ο Μανουέλ Ρόκα. Ο τεχνικός του Πλατανιά χαρακτήρισε την Ένωση ως την καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.

«Ήρθαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, όσον αφορά τον εαυτό μας. Ήξερα πως είναι δύσκολο να κρατήσεις τον βαθμό και αν κερδίσεις βαθμό εδώ. Εκτός από το αποτέλεσμα, ήθελα να μεταφέρω στους παίκτες πως έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Σήμερα το παιχνίδι είναι στο ΟΑΚΑ, με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, οπότε είναι δύσκολο να πετύχεις αποτέλεσμα. Ήθελα να έχουμε μια αρχή, ως προς την οργάνωση και το τακτικό κομμάτι. Κρατήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που η διαφορά είναι μεγάλη. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν μέχρι το ημίχρονο. Δεν το κάναμε, ήρθε το πρώτο γκολ και ήρθε και νωρίς το δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε καλό ματς, παρά την κούραση που έχει από συνεχόμενα παιχνίδια»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X