Νίκη, κορυφή και όλοι πίσω της! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νίκη, κορυφή και όλοι πίσω της! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ κόντρα στον ουραγό Πλατανιά. Από μόνο του αυτό αρκεί για να μην επιτρέπει στην Ενωση απόψε να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο πέραν της επικράτησης επί της ομάδας των Χανίων στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 12η αγωνιστική της Super League.

Και αν το καταφέρει η ΑΕΚ αυτό απόψε τότε θα είναι στην κορυφή της Super League, μόνη της. Αφήνοντας όλους τους διώκτες της πίσω…

Ο Μανόλο Χιμένεθ βεβαίως έχει πολλά προβλήματα. Και μάλιστα πολύ σημαντικά. Ο άξονας έχει αποδεκατιστεί μιας και λείπουν με τραυματισμούς Μάνταλος-Γιόχανσον-Σιμόες, ενώ και ο Αραούχο είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ανέστη και μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή.

Πλέον, όλα στην 11αδα μοιάζουν ανοιχτά, με το πιθανότερο να μοιάζει ότι η ΑΕΚ επιστρέφει σε 4αδα στην άμυνα και πιθανούς τους Τσιγκρίνσκι-Λαμπρόπουλο ή Βράνιες στα στόπερ, με τον Τσόσιτς πάντα ανοιχτό για να πάρει συμμετοχή μετά τον τραυματισμό του, τον Μπακάκη ή τον Γκάλο δεξιά και αριστερά τον Λόπες ή τον Μπακάκη ξανά σε ρόλο… κασκαντέρ.

Στον άξονα ο Γαλανόπουλος με τον Αϊντάρεβιτς είναι οι λύσεις για τον Χιμένεθ, με την θέση μπροστά τους να διεκδικούν ο Μπακασέτας και ο Κονέ. Από εκεί και πέρα, στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο, Μπακασέτας, Κλωναρίδης είναι πιθανοί με την θέση του φορ να παίζεται ανάμεσα στον Λιβάγια και τον Γιακουμάκη (πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τον Λιβάγια και στο πλάι του νεαρού φορ).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μείνουν μόνοι στην κορυφή, αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο το σίγουροι είναι ότι δεν θα είναι… μόνοι, καθώς αναμένεται δυναμική παρουσία του κόσμου, που θα βρεθεί στο γήπεδο για δύο λόγους. Για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και τους πλημμυροπαθείς. Υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί γενικής είσοδος 5 ευρώ από την ΠΑΕ με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες της Δυτικής Αττικής. Παράλληλα, είσοδο θα πληρώσουν (για τον ίδιο σκοπό) και οι δημοσιογράφοι και οι παίκτες και οι διοικήσεις των δύο ομάδων, καθώς και οι αστυνομικοί.

Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE την εξέλιξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ενώ θα υπάρχει και ζωντανός σχολιασμός των συντακτών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X