«Θα παίξουμε για τον Γιάκομπ στο Μουντιάλ»

Το σοκ με τον τραυματισμό του Γιόχανσον είναι μεγάλο, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την Εθνική Σουηδίας. Ο μέσος της Ένωσης που έμελλε με το γκολ του να στείλει την χώρα του στο Μουντιάλ θα χάσει όλη τη σεζόν, με τους συμπαίκτες του να αναφέρουν πως θα παίξουν και για εκείνον στα γήπεδα της Ρωσίας , αν δεν καταφέρει να να αποθεραπευτεί έγκαιρα.

«Δυστυχώς κατάλαβα αμέσως πως είχε κάτι σοβαρό. Όλοι μας τον σκεφτόμαστε. Συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόκριση και του την αφιερώνουμε. Τον θέλουμε ξανά δίπλα μας το συντομότερο», ανέφερε ο Σεμπάστιαν Λάρσον.

«Το Μουντιάλ είναι για τον Γιάκομπ. Είναι δυνατός άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε για το γκολ και την προσφορά του και θα παίξουμε και για εκείνον στα τελικά», είπε με τη σειρά του ο Τζον Γκουιντέτι.

Από την πλευρά του, ο καλός του φίλος, Μάρκους Μπεργκ τόνισε: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Αυτό είναι απαίσιο. Είναι κατάρα».

Ενώ ο Μίκαελ Λούστιγκ είπε: «Σαφώς, και σκεφτόμαστε τον Γιάκομπ. Δεν φαινόταν καλό. Νομίζω ότι όλοι θα είναι ευγνώμονες για αυτό που έκανε Ήταν αυτός που μας έστειλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X