Η αήττητη ομάδα στα χέρια σας – Ψηφίστε για τη μεγάλη κυρία της Ευρώπης

Τελείωσε: Αυτός είναι ο αντι-Μάνταλος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να πει κάποιος πως είναι πρωτόγνωρο. Στο παρελθόν, η ΑΕΚ είχε κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες, που έγραψαν ιστορία. Για παράδειγμα, ποιος μπορεί να λησμονήσει την αήττητη πορεία στο Champions League του 2003 ή την αντίστοιχη στην ίδια διοργάνωση του 2007, όπου η πρόκριση χάθηκε στο τελευταίο παιχνίδι. Στο πέρασμα των ετών όμως, η ΑΕΚ έφθινε στον ευρωπαϊκό χάρτη, μέχρι να έρθει το φετινό ξέσπασμα. Επειτα από τα ζόρικα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ΑΕΚ είναι ανίκητη στην Ευρώπη, όποιον αντίπαλο, όσο δυνατός και αν είναι, βρει στο διάβα της.

Ηδη, φαίνεται πως η ΑΕΚ έχει πολλές και καλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League πριν φτάσουμε καν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Εσείς, μπορείτε μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» να αναλύσετε ποιο είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη κυρία της Ευρώπης.

 

[poll id=”267″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X