Ολη η παρουσίαση των θέσεων της ΑΕΚ για υπογειοποίηση και κυκλοφοριακή μελέτη (VIDEO)

Ολη η παρουσίαση των θέσεων της ΑΕΚ για υπογειοποίηση και κυκλοφοριακή μελέτη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από όλη την παρουσίαση των θέσεων της ΑΕΚ για την υπογειοποίηση και την κυκλοφοριακή μελέτη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ενα θέμα τόσο σοβαρό και τόσο ζωτικό για τη Νέα Φιλαδέλφεια όπως η υπογειοποίηση και η κυκλοφοριακή μελέτη, έπρεπε να παρουσιαστεί και να αναλυθεί από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, με αποδέκτες τους άμεσα ενδιαφερομένους: τους κατοίκους της περιοχής. Παρούσα και η αντιπολίτευση που τάχθηκε δημόσια υπέρ του σχεδίου.

Χθες το βράδυ στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ παρουσίασαν τις θέσεις τους με κάθε λεπτομέρεια. Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο κορυφαίος συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος απάντησαν σε όλες τις απορίες και η κάμερα του AEK TV κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την παρουσίασή τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X