650 λεπτά και 10 (ελληνικά) ματς χωρίς γκολ ο Λιβάγια -Πρώτος σε λάθη

650 λεπτά και 10 (ελληνικά) ματς χωρίς γκολ ο Λιβάγια -Πρώτος σε λάθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο παρότι ήρθε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου και χρειάστηκε χρόνο συμμετοχής με δύο γκολ Πέμπτη – Κυριακή δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξαναγίνει… killer (έχει συνολικά τρία). Ωστόσο, είναι δεδομένη η «δυσκοιλιότητα» της ΑΕΚ στο γκολ, κάτι το οποίο «πλήρωσε» με σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Ειδικά στην Super League (ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Ατρόμητος).

Και η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση της επίθεσης της ΑΕΚ και του προβλήματος μη «παραγωγής» γκολ, είναι ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης παρά την δεδομένη ποιότητα του με την μπάλα στα πόδια, δεν σκοράρει (έχει 2 ασίστ). Και αυτό τον επηρεάζει ψυχολογικά, αλλά και την ομάδα. Ο εκνευρισμός του είναι αρκετές φορές εμφανής, ενώ αποτέλεσμα αυτού είναι και οι 6 κίτρινες και μία αποβολή που έχει μέχρι σήμερα.

Σε 650 λεπτά των 10 ελληνικών αγώνων που έχει παίξει ο Λιβάγια δεν έχει σκοράρει. Συνολικά στις 16 συμμετοχές του από τον Ιούλιο έχει βάλει μόλις 2 γκολ (με την Αούστρια: το 1 με κόντρα, το άλλο σε κενή εστία), είτε ως σέντερ φορ, είτε ως περιφερειακός. Περισσότερο πλέον παίζει πιο πίσω από τον φορ, αλλά και πάλι ο εκνευρισμός του είναι έντονος και φαίνεται, ενώ είναι και ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ σε λάθη με 38.

Και δεδομένα όλα τα παραπάνω δεν βοηθούν την ΑΕΚ επιθετικά, μιας και περιμένει πολλά περισσότερα από τον ποιοτικό Κροάτη σέντερ φορ παρά την δεδομένη εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ προς το πρόσωπο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X