Ο αρχηγός ήχησε τις σάλπιγγες της ΕΝΩΣΗΣ και της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!

Ο αρχηγός ήχησε τις σάλπιγγες της ΕΝΩΣΗΣ και της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε ότι την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες. Ισχύει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί, στην πολύ όμορφη ιστορία που ΜΠΟΡΕΙ να γράψει φέτος η ΑΕΚ, ο αρχηγός της θα είναι παρών! Ακόμα κι αν δεν θα παίζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους…

Ο ίδιος ο Μάνταλος, τη στιγμή που έκανε τον σταυρό του, σε μια ανθρώπινη προσπάθεια να πιστέψει ότι δεν μπορεί να είναι αυτό που είχε καταλάβει πως του έχει συμβεί, έδωσε χωρίς να το ξέρει, το σύνθημα να ηχήσουν οι καμπάνες της ΕΝΩΣΗΣ και οι σάλπιγγες της (ακόμα μεγαλύτερης) ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, οπουδήποτε χτυπάνε κιτρινόμαυρες καρδιές.

Πρώτοι τις άκουσαν, τα παιδιά της Original, που έσπευσαν να σταματήσουν το πούλμαν με την αποστολή της ομάδας στη Λεωφόρο Συγγρού, για να αποθεώσουν και να στηρίξουν ψυχολογικά, τον «κάπτεν» και όλους τους συμπαίκτες του, που ήταν… νεκροί και αμίλητοι, από τη στιγμή που έμαθαν τι είχε ο Πέτρος.

Η συνέχεια δόθηκε στο διαδίκτυο, τόσο με τα συγκλονιστικά μηνύματα συμπαράστασης, όσο και με το «ντου» στα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μίλαν. Και από νωρίς σήμερα το πρωί, στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, με τις ατελείωτες ουρές.

Ένας πολύ δύσκολος Οκτώβρης φεύγει με το χειρότερο αγωνιστικό νέο, που είναι η απώλεια του αρχηγού και συνάμα του πιο σημαντικού παίκτη της ΑΕΚ. Αναμφισβήτητα πρόκειται παράλληλα και για κομβικό σημείο, που επηρεάζει και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μανόλο καλείται να βρει λύσεις, κάτι ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολο, για να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο, το κενό που δημιουργεί ο σοβαρός τραυματισμός του Μάνταλου.

Αλλά, για να είμαστε ξεκάθαροι. Ο Μανόλο δεν μπορεί μόνος του. Πρέπει όλος ο «οργανισμός ΑΕΚ» να καλύψει αυτό το κενό. Πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ να καλύψουμε αυτό το κενό. Μέχρι τον Γενάρη, που η διοίκηση θα κάνει ότι πρέπει για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν, υπάρχουν δύο ολόκληροι μήνες.

Ο κόσμος, που ούτως ή άλλως, είναι δίπλα στην ομάδα, πρέπει να το κάνει με ακόμα πιο μαζική και παθιασμένη παρουσία. Και αναφέρομαι κυρίως στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ και στους «Ενωσίτες» της Αθήνας, γιατί για τα εκτός έδρας ματς, πολύ απλά, δεν υπάρχουν λόγια… Όλα τα γήπεδα, είτε μιλάμε για την Ξάνθη, είτε για το Μιλάνο, γίνονται… Νέα Φιλαδέλφεια!

Εμείς και όλοι όσοι αποτελούν τον περίγυρο της ομάδας, οφείλουμε να εντείνουμε τις δυνάμεις μας για να συνεισφέρουμε με ακόμα πιο θετικό ρόλο, στη μεγάλη προσπάθεια της ΑΕΚ, σε τρία μέτωπα, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, χωρίς πλέον τον αρχηγό της εντός αγωνιστικών χώρων.

Η ΑΕΚ απέδειξε στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα. Έχει παίξει μακράν την καλύτερη μπάλα, έχει κάνει τις μεγαλύτερες νίκες και είναι και η μοναδική που είναι γερά μέσα και στους τρεις στόχους της. Όλα αυτά, με τον Πέτρο Μάνταλο, βασικό και αναντικατάστατο μέλος της.

Από το 81ο λεπτό της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη, καλείται να συνεχίσει την τιτάνια προσπάθειά της, χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο. Χωρίς αυτόν αλλά πλέον… ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Υ.Γ.: Ο Πέτρος ήταν, είναι και θα είναι, ο πρώτος αρχηγός. Αλλά, παίκτες-προσωπικότητες, η ΑΕΚ έχει πολλούς. Από χθες κιόλας, αρχίσαμε να το βλέπουμε και κάθε μέρα θα το αντιλαμβανόμαστε, ολοένα και πιο έντονα.

Υ.Γ.2.: Δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ!

Υ.Γ.3.: Για λύπηση πραγματικά, τα «τίποτα» που ρίχνουν κατάρες, που δεν μπορείς ούτε να τις γράψεις. Ας τους απομονώσει η πλειοψηφία των υγιών ανθρώπων, που κάθονται δίπλα τους, γιατί είναι πολύ κρίμα και για τους ίδιους, να νιώθουν τόσο αμήχανα χωρίς να φταίνε…

Υ.Γ.4.: Με το σοκ του Μάνταλου, πέρασε στα… ψιλά, η νέα εκπληκτική εμφάνιση του «δικού μας», του Βασιλαντωνόπουλου στη Λαμία. Και το τονίζω το «νέα» γιατί ναι μεν, αυτή τη φορά έκανε αίσθηση επειδή πέτυχε δύο γκολ, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που τον έχω δει, είναι εξαιρετικός. Και είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ, να ξέρει ότι έχει πίσω από τον Μπακάκη, ένα ακόμα σούπερ ελληνόπουλο για τη δεξιά της πλευρά.

Υ.Γ.5.: Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τις τελικές προσπάθειες της ΑΕΚ σε κάθε ματς, είτε για την Ελλάδα, είτε για την Ευρώπη, πλην εκείνου στην Τρίπολη. Δεκαοχτώ τελικές είχε πάλι η «Ένωση» χθες κι ενώ κινδύνεψε δύο φορές, όλες κι όλες, από μια επικίνδυνη ομάδα σαν τον Πανιώνιο. Κι όμως, η ΑΕΚ κέρδισε με το ίδιο σκορ π.χ. που κέρδισε ο ΟΣΦΠ τον ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι που η ομάδα του Λεμονή είχε τρεις τελικές! Ακόμα και στη Νέα Σμύρνη, που ο ΟΣΦΠ έκανε το καλύτερο επιθετικό του παιχνίδι και πέτυχε τα περισσότερα γκολ, είχε 14 τελικές ήτοι τέσσερις λιγότερες από όσες έκανε χθες η ΑΕΚ. Όπως 14 τελικές, είχε ο ΠΑΟΚ στην «τεσσάρα» που έριξε στη Λαμία στην Τούμπα, στο δικό του πιο παραγωγικό ματς.

Υ.Γ.6.: Η ΑΕΚ που έχει συνολικά 128 τελικές και είναι και η μοναδική ομάδα με τριψήφιο νούμερο, έκανε 17 τελικές κόντρα στον Ατρόμητο (κι όμως ηττήθηκε), 18 στην Ξάνθη (κι όμως δεν κέρδισε), 18 στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, 17 με την Λαμία στο Περιστέρι, 19 με την Λάρισα… Μέχρι και στην Τρίπολη, που η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν αποκαρδιωτική, οι τελικές ήταν 7-7!

Υ.Γ.7: Με λίγα λόγια, πρέπει να αυξηθεί το ποσοστό ευστοχίας της ΑΕΚ. Να τελειώνουν δηλαδή περισσότερες φάσεις με γκολ. Ειδικά τώρα, που θα λείπει ο Μάνταλος, η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ανάγκη στο τελείωμα των φάσεων με καθαρό μυαλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X